Eladás Két hálószobás lakás, Orlando, Orange County, Floridai, walden cir

Eladás - Cod. 37245

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 94.76 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 0

Ez a 94,76 négyzetméteres (1020 négyzetlábú) társasház, amely Orlando lakónegyedében található, 2 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, és már van légkondicionáló, füstérzékelő, hűtőszekrény, sütő, tűzhely és egy mikrohullámúsütő. mosogatógép, mosógép és szárítógép. A lakóhely, ahol található, nagy magán kert, gyermeksarok, parkoló, mosoda, fitness terem, gyógyfürdő, teniszpálya és úszómedence áll rendelkezésre.

Az ingatlan 7,752 dolláros éves nettó bevételt termel, így nettó hozama 6,46% a befektetés 120 000 dollár értékénél, ami hozzáadódik a szabad ingatlan-kezelés első évéhez.

Miért döntenek Orlandóba?
Az Orlando terület rendkívül érdekes azok számára, akik befektetni akarnak az Egyesült Államokban, számíthatnak a virágzó gazdaságra és a nagyszámú turistára - évente körülbelül 70 millióra -, amelyek különösen a számos szórakoztató parkban mint a Disney World és a SeaWorld Orlando.

Ezek a "vidéki parkok fővárosa" címet kapják a városnak, sőt Orlando az Egyesült Államok 4 leglátogatottabb vízi parkja és a 10 leglátogatottabb szórakoztatópark közül 7 Észak-Amerikában.

Ha befektetési célra kíván befektetni, akkor ez a tulajdonság kiváló lehetőség közép- és rövid távra, különös tekintettel a magas nemzetközi vonzerőre és a kényelmes és versenyképes árra, amelyet kínálunk, összehasonlítva a a helyi ingatlanpiac.

Fektessen be Orlando-ba velünk.
A befektetők számára lehetőséget biztosítunk ingatlanok vásárlására magas és biztonságos jövedelmezőség mellett. Ezek a lakások már bérelt piacokon, például Floridában, amelyek folyamatosan nőnek. Teljes körű segítséget nyújtunk a befektetéshez: számviteli, adó- és jogi szolgáltatásoktól a vállalatok megnyitásáig és megújításáig, a székhelytől a bejegyzett ügynökig, a folyószámlák megnyitásától a dokumentumok küldéséig, a vagyonkezelési szolgáltatásoktól a planimetriás felmérésig , a virtuális túra és a légi felvétel, a munkálatok felügyeletétől a tulajdonságok ellenőrzéséig, a társasházi díjak megfizetéséig az ingatlanadó megfizetéséig, a bérlőtől a bérleti díjig, a tanácsadóktól a az átvilágítást és a megfelelést, anélkül, hogy megfeledkezett volna a nettó eszközérték-ingatlan elemzésről.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB